Temakurs (Lillestrøm)

Temakursene tar for seg spesielle emner og går mer i dybden enn grunnkursene. Grunnkursene tilbys hvert semester, mens emnene i temakursene påvirkes av etterspørselen og nyhetsverdi.
ALLE TEMAKURSENE  HOLDES FRA KL 1700 TIL KL 2000 i BUSINESS LILLESTRØMS LOKALER i  STORGATA 7 - DERSOM IKKE ANNEN BESKJED ER GITT!
Sjekk også ut tilbudene under Andre Tilbud !
Velkommen til StartUp Festival Lillestrøm, uke 39 - 2018

I uke 39 (dvs. fra 24 – 27. september) arrangeres StartUp Festival Lillestrøm.

Nedenfor finner du et variert, inspirerende og lokalt program – bestående av små og store Events som gjennomføres både på dagtid og kveldstid.
 

WEBINAR! Hvordan utvikle et konsept - Lillestrøm 25/9 - 2018

NB! Webinaret holdes fra kl 18:00 til 19:00 tirsdag 25. september, og det er Paul Bø som foreleser.

Hvordan skaffe og beholde kunder - Lillestrøm 26/9 - 2018

Kurset holdes av Bjørn Skovli, Oppover

EXTRA Gründerfrokost: Hvordan bli kjent, likt og få viljen sin - Lillestrøm 27/9 2018 fra kl 0900 til 1100

Lær deg strategisk kommunikasjon
Hver dag blir vi bombardert av kommunikasjon i alle kanaler. Skal du nå gjennom jungelen med ditt budskap må du jobbe strategisk med kommunikasjon. Bli med på worskhop der konsulenter fra Geelmuyden Kiese viser deg hvordan du kan bruke kommunikasjon som et strategisk verktøy for ditt selskap. De vil vise dette både i teori og i spennende kampanjer. Du vil også få høre om hvordan du kan bli god på å presentere ditt selskap for investorer(IR). Etter presentasjonen kan du få 30 min gratis rådgivning fra Geelmuyden Kiese. Meld deg på og send inn din utfordring.
Sted: Norasondegruppen

Ordinære kurs

Hvordan markedsføre til din unike kunde - Lillestrøm 18/10 - 2018

Markedsføring er ikke det det en gang var! Markedsføring handler om å gjøre de som trenger dine produkter oppmerksom på at du finnes, hvorfor de trenger deg, og hvor de kan kjøpe NÅ. Med dagens teknologi er din viktigste markedsføring det målrettede budskapet til dine UNIKE kunder. I dette kurset lærer du hvordan du får et tydeligere bilde av DINE unike kunder, hva som skal til for at de kjøper, og hvordan du konverterer dem fra interesserte til kunder. Vi går gjennom mulighetene som sosiale medier og andre onlinetjenester gir. Vi snakker om markedsføringsbudskap, salgsfunnel, epostsekvenser og andre snarveier som små bedrifter kan få stor effekt av.

Treningssamling i pitching og møtebooking - Lillestrøm 15/11 - 2018

Tilbudet er finansiert av
akershus-fylkeskommune-logo
personvern
Tilbudet er finansiert av
akershus-fylkeskommune-logo
personvern