Etablerertjenesten i Akershus

Etablerertjenesten i Akershus er et tilbud til alle i fylket som ønsker å starte for seg selv. Vi tilbyr veiledning og kurs – der vi tar for oss de mest vanlige spørsmål og problemstillinger knyttet til å etablere egen bedrift. Uansett hvor du er i prosessen – er du velkommen til å ta kontakt. De fleste tilbud er gratis med krever påmelding på nettsiden. Etablerertjenesten i Akershus er finansiert av Akershus Fylkeskommune og kommunene.

Hva skal til for å lykkes

Målet med våre kurs og veiledningstilbud er å hjelpe deg å lage en god forretningsplan som setter deg i stand til å starte og utvikle en lønnsom forretningsvirksomhet. Hvorvidt prosjektet ditt lykkes avhenger i stor grad av deg selv, din vilje og dine personlige egenskaper. Under kurs- og veieldningsperioden vil du hele tiden jobbe med din forretningsidé og din forretningsplan. Bestill time for veiledning eller meld deg på et av våre kurs – og vi står beredt til å hjelpe deg!
 

Kursprogram og individuell veiledning


Vi gjennomfører et variert og spennende kursprogram i løpet av året. På kursene tar vi opp ulike relevante og aktuelle temaer som f.eks:
  • Valg av selskapsform
  • Mva og skatt
  • Forretningsplan
  • Markedsføring
  • Salg


Nettverksbygging 


Hvert år har vi over 1000 deltakere på kursene våre. Ved å melde deg på blir du en del av et spennende gründer-nettverk i regionen. Du er også velkommen til å motta Nyhetsbrev og invitasjoner til andre relevante arrangement ment for oppstartsbedrifter – hvis du ønsker det.
 
Våre veiledere har lang og bred erfaring innenfor forretningsutvikling og det er også mulig å bestille en oppfølgingstime. Går du med en gründer i magen og har lyst til å starte med er usikker på hvordan gå frem – hjelper vi deg videre. Har du allerede startet med trenger en diskusjonspartner for å komme videre, står vi også til din disposisjon.
 
Akershus Fylkeskommune har valgt å legge det operative ansvaret til de fire delregionene; Nye Asker og Bærum, Follo, Nedre Romerike og Øvre Romerike.

Under "KONTAKT" finner du opplysninger om hvor vi holder til, og hvordan du kommer i kontakt med oss.
 
Etablerertjenesten