Temakurs (Lillestrøm)

Temakursene tar for seg spesielle emner og går mer i dybden enn grunnkursene. Grunnkursene tilbys hvert semester, mens emnene i temakursene påvirkes av etterspørselen og nyhetsverdi.
ALLE TEMAKURSENE  HOLDES FRA KL 1700 TIL KL 2000 i BUSINESS LILLESTRØMS LOKALER i  STORGATA 7 - DERSOM IKKE ANNEN BESKJED ER GITT!
TIDLIGERE KURS - 2019

Hvordan best forhandle en god avtale? - Lillestrøm 14/11 - 2019

Forhandlinger oppstår gjerne i forbindelse med salg, og oftest når vi snakker om leveranse og pris. Å forhandle betyr å finne en løsning som begge parter kan akseptere.
For å gjennomføre en god forhandlingsprosess - er det til stor hjelp å kunne gode prinsipper for forhandling. Disse blir gjennomgått både teoretisk og praktisk i dette kurset
slik at du blir tryggere i en forhandlingssituasjon med kunden. Trygghet øker evnen til å gjennomføre gode forhandlinger.

Kursleder: Bjørn Skovli (Oppover)
Påmelding er stengt

Hvordan vinne og beholde kunder? - Lillestrøm 15/10 - 2019

Tidspunkt: 13:00 - 16:00
Kursleder: Bjørn Skovli (Oppover)
Påmelding er stengt

Hvordan markedsføre til DINE unike kunder? - Lillestrøm 26/09 - 2019

Markedsføring er ikke hva det engang var. Markedsføring handler om å få de som trenger dine produkter til å bli klar over AT du finnes, HVORFOR de trenger deg, og HVOR de kan kjøpe NÅ.
Mange tror at bare så mange som mulig får vite om produktet ditt, så vil salget gå av seg selv. Tilfellet er det motsatte! Vi vil fokusere markedsføringen mot de som faktisk kjøper, og ikke skape støy for alle andre. Med dagens teknologi og sosiale medier er det lettere enn noensinne å nå ut til spesifikke kundegrupper. Din viktigste markedsføring er det målrettede budskapet til dine unike kunder levert på en autentisk måte. På dette temakurset lærer du hvordan du får et tydeligere bilde av dine unike kunder, hva som skal til for at de kjøper, og hvordan du konverterer dem fra interesserte til kunder. Vi går gjennom mulighetene som sosiale medier og andre online-tjenester gir. Vi snakker om markedsføringsbudskap, salgsfunnel, epost-sekvenser og andre snarveier som små bedrifter kan få stor effekt av.

Kursleder: Silja Irene Kaldhol fra Herlige Tider
Påmelding er stengt

Hvordan bli mer synlig på Google? - Lillestrøm 22/05 - 2019

På dette kurset får du en grunnleggende innføring i SEO/søkemotoroptimalisering. Du lærer om hvordan skrive/blogge for å skape synlighet og hvordan du kan analysere og kontrollere SEO-arbeidet ved bruk av Google Analytics, Google Search Console og Moz-rapporter.
Kursleder: Stian Hexeberg (Findability)
Påmelding er stengt

Hvordan selge inn din idè? - Lillestrøm 13/03 - 2019

På dette kurset lærer du hvordan pitche og presentere din idé på en effektiv og tydelig måte. Gjennom dette kurset får du tilgang til gode verktøy som vil hjelpe deg i det videre arbeidet.
Kursleder: Bjørn Skovli (Oppover)
Påmelding er stengt

Workshop: Hvordan utvikle et godt forretningskonsept og forretningsplan? - Lillestrøm 13/02 - 2019

Under denne temakvelden får du innføring i hvordan du kan lage en dynamisk forretningsplan samt utvikle et konsept som virkelig treffer markedet. Workshop’en har fokus på deltagernes individuelle prosjekter og inneholder en kombinasjon av undervisning og praktiske øvelser. Målet med kurset er at deltagerne får økt innsikt i behovsdrevet produktutvikling samt utvikling av egen forretningsplan.
Kursleder: Paul Bø (Inclusion)
-